Uspešna implementacija spletne delavnice Predstavitev zasnove Živega laboratorija FIREEXPERT

V torek, 10. novembra 2020, smo projektni partnerji projekta INTERREG - FIREEXPERT uspešno izvedli spletno delavnico z naslovom Predstavitev zasnove Živega laboratorija FIREEXPERT. Sodelovali smo z več kot 70 udeleženci iz različnih segmentov delovanja. Približno tretjina sodelujočih dela na raziskavah, preizkušanju, razvoju in proizvodnji gradbenih materialov, tretjina na organizaciji varstva pred požarom v podjetjih in ustanovah, ostali pa načrtujejo požarno varnost stavb, so gasilci, se ukvarjajo s preiskovanjem požarov ipd. 57% udeleženih deluje v podjetjih, ostali pa so zaposleni v zavarovalnicah, gasilskih organizacijah, v inšpekcijskih službah ter v raziskovalnih ustanovah. Z organizacijo in implementacijo dogodka so bili vsi izjemno zadovoljni, kar nas zelo veseli.

Zaradi velikega interesa k novici prilagamo predstavitve predavateljev, do katerih dostopate preko povezave Predstavitev zasnove Živega laboratorija FIREEXPERT - predstavitve.

Dodatno predstavljamo predavanje PREDSTAVITEV TRAJNOSTNIH VIDIKOV BETONA IN PREDNOSTI BETONA PRI POŽARIH.

Vsem udeleženim se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje.

 

S spoštovanjem,

ZBS v imenu ekipe projekta FIREEXPERT

Sodelovali smo pri projektu FIREEXPERT.
Polno ime projekta je “Ustanovitev novega čezmejnega LivingLab centra za raziskave in simulacije požarnega odziva kompozitnih materialov med in po požaru”.