Predstavitev zasnove Živega laboratorija FIREEXPERT – spletna delavnica

10. novembra 2020 smo projektni partnerji projekta INTERREG - FIREEXPERT uspešno izvedli spletno delavnico z naslovom Predstavitev zasnove Živega laboratorija FIREEXPERT. Sodelovali smo z več kot 70 udeleženci iz različnih segmentov delovanja. Približno tretjina sodelujočih dela na raziskavah, preizkušanju, razvoju in proizvodnji gradbenih materialov, tretjina na organizaciji varstva pred požarom v podjetjih in ustanovah, ostali pa načrtujejo požarno varnost stavb, so gasilci, se ukvarjajo s preiskovanjem požarov ipd. 57% udeleženih deluje v podjetjih, ostali pa so zaposleni v zavarovalnicah, gasilskih organizacijah, v inšpekcijskih službah ter v raziskovalnih ustanovah. Z organizacijo in implementacijo dogodka so bili vsi izjemno zadovoljni, kar nas zelo veseli.

Zaradi velikega interesa k novici prilagamo predstavitve predavateljev, do katerih dostopate preko povezave Predstavitev zasnove Živega laboratorija FIREEXPERT - predstavitve.

Dodatno predstavljamo predavanje PREDSTAVITEV TRAJNOSTNIH VIDIKOV BETONA IN PREDNOSTI BETONA PRI POŽARIH.

Sodelovali smo pri projektu FIREEXPERT.
Polno ime projekta je “Ustanovitev novega čezmejnega LivingLab centra za raziskave in simulacije požarnega odziva kompozitnih materialov med in po požaru”.