Program Dneva ZBS, 18. 4. 2024

ZBS, Združenje za beton Slovenije, z veseljem predstavlja program tradicionalnega dogodka Dan ZBS, ki bo potekal v četrtek, 18. 4. 2024. Dogodek bo tudi tokrat postregel z zanimivimi predavanji priznanih strokovnjakov: predstavljeni bodo vplivi sekundarnih surovin na zgodnje in dolgoročne lastnosti betonov, prvi vtisi po izgradnji prvega betonskega krožišča v Sloveniji, betoni dravskih pregrad – od projektiranja do danes ter digitalizacija poslovanja z betonom - predstavitev rešitve upravljanja betonarne. Podroben program dogodka je v prilogi, udeležba je brezplačna.

Združenje za beton Slovenije skrbi za razvoj in uveljavljanje uporabe betona v praksi ter razvoj in dvig betonske stroke. Dogodek je odlična priložnost za izmenjavo dobrih praks in znanj s področja betona ter mreženje znotraj betonerske stroke v Sloveniji.

Dogodku bo sledila 20. redna letna skupščina za člane ZBS, Združenja za beton Slovenije.

Podrobnosti o dogodku:
•    Datum in čas: 18. 4. 2024, 9:00 – 13:00 (od 8:15 dalje dobrodošlica in mreženje ob kavi, soku in pecivu)
•    Kraj dogodka: UL FGG, Jamova 2, Ljubljana

Vsem, ki se še niste prijavili: zaradi lažje organizacije dogodka so obvezne prijave do ponedeljka, 15. 4. 2024 na zabeton@zabeton.si z imenom in priimkom udeleženca in nazivom podjetja, ali po telefonu na 051 303 908. 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na strokovnem usposabljanju pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Program prireditve (pdf datoteka)


 

Sodelovali smo pri projektu FIREEXPERT.
Polno ime projekta je “Ustanovitev novega čezmejnega LivingLab centra za raziskave in simulacije požarnega odziva kompozitnih materialov med in po požaru”.